Christmas Island

View listings

christmas-island.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Christmas Island

Fastigheter till salu på julön

Vill du flytta och köpa en fastighet till salu på julöarna?

Julön är en liten ö som tillhör Australien politiskt och ligger i Indiska oceanen söder om Indonesien. Huvudstaden är Flying Fish Cove.

Julön är en punkt i Indiska oceanen, som ligger 2600 km nordväst om Perth, i västra Australien. Även om det är ett australiensiskt territorium, är dess närmaste granne Java, 360 km bort.

 

Christmas Island är känt som Galapagos i Indiska oceanen och är värd för minst 24 arter som inte finns någon annanstans på planeten: det är mer än något annat australiskt skyddat område. Dessa inkluderar de största sjöfåglarna i livet och öns röda krabba, vars extraordinära årliga migration nyligen röstades av naturforskaren Sir David Attenborough som en av de tio största naturupplevelserna genom tiderna.

Är du intresserad av att köpa, hyra eller investera i fastigheter till salu i Chrismas Island i Flying Fish Cove? Vi inser att det inte är lätt att välja rätt förort där du kan köpa fastigheter till salu.

 

För att ge en förståelse för livsstil som erbjuds av Flying Fish Cove har vi samlat all relevant marknadsinformation, viktiga fakta, demografi och statistik för att hjälpa dig att fatta ett säkert och informerat beslut.

Karta, prisutveckling och statistik
Non è stato trovato nessun annuncio che risponde ai parametri di ricerca specificati!
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB